site de rencontre nord ado gratuit progat figaro

http://havanatranquility.com/daeso/7024

Qui som

https://www.mccarthyarchitecture.com/indigose/11366 Progat Figaró és una associació sense ànim de lucre que es dedica a la protecció, i a l’esterilització de colònies de gats del carrer per tal de millorar la qualitat de vida dels gats i dels veins que hi conviuen.

go here

http://irvat.org/oferta/budynek-e/budynek-e-parter/klatka-a-mieszkanie-2.html Esterilitzem, alimentem, procurem atenció veterinaria i tenim cura de la higiene dels gats de carrer de les colònies de Figaró.

click here

source site  

L’Associació

http://docimages.fi/?dereter=365trading-bonus-code&1de=f5 En 2014 des de l’ajuntament de Figaró -Montmany es va enjegar una campanya per controlar les colònies de gats del poble. Després d’ajudar als gats del poble, esterilitzar més de 45 gats i donar en adopció a més de 40 cadells,  els voluntaris d’aquesta inciativa van constituir Progat Figaró en 2017.

single bischofshofen Progat Figaró advoca per aplicar la Captura Esterilització Retorn -CER- a les colònies de gats lliures que són alimentades per persones, per a controlar la natalitat i així evitar la superpoblació de gats.

http://getraenke-doeden.de/tyuie/5067  

PER CONTINUAR AMB AQUESTA TASCA…

recherche celibataire homme Necessitem la teva ajuda!

dating sites en españa
Com pots ajudar?