Progat Figaró t’ ofereix un ventall de possibilitats per poder col·laborar amb l’associació i ajudar-nos a ajudar-los!

Si et preocupes quan veus gats al carrer, hi pots fer alguna cosa. Nosaltres sols no ho podem fer, et necessitem a tu!

 


Voluntaris

A Progat Figaró necessitem voluntaris amb iniciativa i ganes de col·laborar per ajudar als gats del carrer i donar-los hi una vida més digna.

Ser voluntari és una bona forma de participar puntualment en les activitats dedicant-hi el temps que cadascu pot!

Les tasques dels voluntaris varien segons el temps disponible de cadascú: tenir cura d’una de les nostres colònies, ajudar-nos a preparar activitats per recaudar fons per menjar i despeses veterinàries, ajudar a compartir els nostres missatges a les xarxes socials…

Necessitem moltes mans!!

Més informació


Cases d’acollida

Si vols ajudar, una altre possibilitat que tens per ajudar-nos és fer de casa d’acollida. Les cases d’acollida són aquelles que acullen temporalment, un breu període de temps, els gats que necessiten atenció médica, prendre algun medicament que al carrer no els hi podem donar, gats que s’estant recuperant d’alguna operació o que están en adopció esperant la seva casa definitiva.

Les cases d’acollida fan una labor molt important ja que són el pont entre el carrer i la casa definitiva.  A més a més, Progat  Figaró es fa càrrec de tot el cost que comporta (pinso, medicaments…)  durant la seva estada a casa teva.

Si vols fer de casa d’acollida, l’unic que necessites es tenir una habitació per poder acollir el gat, acollint-lo  li pots salvar la vida, i li dones l’oportunitat de que l’adoptin.

Siguis casa d’acollida i salva una vida!

Més informació


Socis

Si t’agradaria formar part d’aquest projecte i ajudar a salvar vides dels gats del carrer, pots fer-te soci de Progat Figaró. (En construcció)

La teva aportació ajudarà la nostra associació en la compra de pinsos , llaunetés, medicines, despeses veterinaries…

Forma part de Progat Figaró!

Més informació


Teaming

Progat Figaró és membre d’aquesta web  que fomenta les microdonacions en associacions com la nostra

Aquesta web ofereix la oportunitat que les persones que vulguin, d’ajudar-nos econòmicament ho facin donant-nos 1€ al mes. (En construcció)

Més informació


Donacions /Aportacions puntuals

També pots fer aportacions puntuals a la nostra associació

– Ingressos puntuals a: (en construcció) Contacteu amb nosaltres

– Donació de menjar per gats, mantes, llet maternitzada en pols, biberons, medicaments…: als punt de recollida de l’associació.

Més informació